Клуб "Ген ключове България"

5 ratings

Клуб “Ген ключове” е един пристан, едно красиво място, в което всеки ще може да поеме глътка свеж въздух, ще може да се подсили и отново да се гмурне в личния си път на трансформация.

Клубът е едно виртуално пространство, в което неговите членове ще имат възможност чрез различни срещи и инициативи да преживяват и изследват принципите и мъдростта на ген ключовете. Това ще е място, където ще намираме съмишленици, с които да вървим по пътя на себепознанието!

Този клуб е един материален израз на основните послания на мъдростта на ген ключовете! Той е място, където всеки ще може да бъде себе си, ще може да се докосва до собствената си мъдрост, ще получава подкрепа и ще допринася със личния си опит към пътя на другите.

КАКВО ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ЧЛЕН НА КЛУБА? 

1 – достъп всеки месец за 3-те редовни тематични онлайн срещи 

2 – достъп на всеки 3 месеца до организиран специално за членовете на клуба уъркшоп 

3 – достъп до все по-нарастваща база от видео лекции 

4 – възможност да участват и да инициират различни инициативи свързани с мъдростта на ген ключовете 

5 – достъп до важна информация свързана със системата “Ген ключове”, която ще им помага по техния личен път към трансформация 

6 – достъп до записа на всички платени събития организирани и водени от екипа на Ген ключове България с продължителност до 2ч

7 – 10% отстъпка от всичките ни физически продукти, намиращи се в магазина на сайта ни (без промоционалните пакети и продуктите в промоция)

8 – 20% отстъпка за участие във всички онлайн събития организирани и водени от екипа на Ген ключове България 

9 – 30% отстъпка от дигиталните ни продукти 

10 – възможността да участват в събития и инициативи, които ще бъдат достъпни само на членове на клуба


Чрез този клуб ние вярваме, че заедно с всички негови членове ще успеем да реализираме мисията на „Ген ключове България“ :

Ние вярваме, че системата „Ген ключовете“ може да допринесе всеки един човек да живее живота си с отворено сърце. Да стане по- осъзнат за своите страхове и дарби и да повярва в своя личен гений и да намери своето място в света. Ген ключовете помагат всеки човек да осъзнае своята безгранична лична сила, чрез която може да спре да бъде жертва, и да сътвори изобилен и пълноценен живот, който желае. Ние вярваме, че по този начин всеки човек ще премине от ниво на оцеляване към служене, ще се научи да приема себе си и другите с любов. Чрез мъдростта на ген ключовете ние вярваме, че всеки ще преоткрие едни вечни ценности , които винаги са били в нас, но дълго време са били забравени. Ние вярваме, че промяната в 1 човек ще доведе до промяната в света!

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

Subscribe
Watch link provided after purchase

ВАЖНО - цените са без ДДС! Основните посоки, в които ще действа клуба са три: Провеждане на редовни и тематични онлайн срещи – 3 срещи в месеца и 1 уъркшоп на всеки 3 месеца Предоставяне на богата база от видеа, в които ще има важна информация за системата “Ген ключове” и за всеки неин елемент – ген ключовете, хологенетичния профил, Златния път, Изкуството на съзерцанието и процеса на трансформация на сянката Въплъщаване на мисията на мъдростта на ген ключовете – всеки човек да отключи своя най-висш потенциал чрез личния пример на всеки член на клуба и осъществяването на различни инициативи в тази посока.

Copy product URL

Ratings

5
(5 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
€153 a year

Клуб "Ген ключове България"

5 ratings
Subscribe